Έτοιμη για μπάσκετ η διευθύντρια υπό τις οδηγίες Τζιλίνη...

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, η Α’ Φάση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2023-2024. Οι αθλητές ομαδικών αθλημάτων της Δ.Δ.Ε. Π.Ε. Κοζάνης, με πολύ χαρά και ενθουσιασμό αγωνίστηκαν στους πρώτους τους αγώνες.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης, με αγώνες καλαθοσφαίρισης. Στην τελετή παρεβρέθησαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, κα Βασιλική Βόντσα, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κα Πουταχίδου Όλγα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσειών, κ. Κουρού Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωαννίδης Ιωάννης.

Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων και δράσεων στα Σχολεία της χώρας είναι η ενθάρρυνση και η εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών στην υιοθέτηση δια βίου υγιεινών συνηθειών, στην καλλιέργεια αξιών και στην επίτευξη κοινωνικής συνοχής. Μέσα από την ισότιμη και ισόνομη συμμετοχή, την προσπάθεια, την συνεργασία και τον υγιή συναγωνισμό, οι μαθητές/τριες θα καλλιεργήσουν την αίσθηση του ανήκειν, θα μάθουν να εκτιμούν τη συνεισφορά όλων για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και θα βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια