Επίσκεψη Λιβάνιου στην Κοζάνη: Είναι σημαντικό που έχει ολοκληρωθεί μεγάλο κομμάτι των υποδομών στη Δυτική Μακεδονία

 


Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Τρίτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης Κώστα Βύζα, Γρεβενών Γιάννη Τσακνάκη, Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρο, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Νίκο Λυσσαρίδη, Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη, Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Τάσο Ραφαηλίδη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Τζίτζικα.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Μαρία Αντωνίου, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπης και ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στους τομείς της κάθε Αντιπεριφέρειας τα οποία συμβάλουν ώστε η Δυτική Μακεδονία να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη ταυτότητα με στόχο να εκπληρώσει την αναπτυξιακή της αποστολή στο πλαίσιο της μετάβασης.

Ο κ. Λιβάνιος ενημερώθηκε παράλληλα για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Είναι σημαντικό που έχει ολοκληρωθεί μεγάλο κομμάτι των υποδομών στη Δυτική Μακεδονία. Όπως είναι η Εγνατία, και ο κάθετος άξονας της Σιάτιστα- Κρυσταλλοπηγή. Μόλις ολοκληρωθεί και ο Ε65, η διαδρομή από την Αθήνα- προς τη Δυτική Μακεδονία θα μειωθεί σημαντικά σε σημείο που η περιοχή σας θα μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός ενός Σαββατοκύριακου. Ετσι θα μπορεί κάποιος να απολαύσει τις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας. Λίμνες ποτάμια και τόσα άλλα”.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια