Ο Αμανατίδης των δύσκολων αποστολών.... Συναντήσεις με αγρότες και ιδιοκτήτες φορτηγών.



Στις πλάτες του Γιώργου Αμανατίδη βασίζονται πλέον αγρότες και ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων. Ο Γιώργος Αμανατίδης ως βουλευτής πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει βρεί λύση σε θέματα που απασχολούσαν τήν περιοχή μας. Έτσι και τώρα ενημέρωσε αγρότες και ιδιοκτήτες φορτηγών για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα. 

 Διαδοχικές συναντήσεις του περιφερειάρχη Γιωργου Αμανατιδη σήμερα με τους αγρότες  που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων που εκτελούν μεταφορικό έργο από το ορυχείο λιγνίτη στο Προσήλιο Σερβίων.


"Ενημέρωσα τους εκπροσώπους των αγροτών για το αποτέλεσμα των συναντήσεων μου στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Θάνο Πετραλιά. Επίσης τους ανακοίνωσα την πρόθεση του κ. Αυγενάκη να επισκεφτεί σύντομα τη Δυτική Μακεδονία.



 Ακολούθησε η ενημέρωση των ιδιοκτητών φορτηγών που δραστηριοποιούνται στο Ορυχείο της ΜΕΤΕ καθώς με ανώτερα στελέχη της ΔΕΗ στην Αθήνα συζήτησα το θέμα που έχει προκύψει. Με βάση και τις προθέσεις της ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή της σχετικής σύμβασης προμήθειας λιγνίτη από το εν λόγω ορυχείο και την ταυτόχρονη παύση του έργου που παρέχουν οι μεταφορείς, στο πλαίσιο αυτής της σύμβασης, κατέθεσα προτάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν διέξοδο, από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί" ανέφερε ο Γιώργος Αμανατίδης..

#ΔυτικήΜακεδονία 
https://youtu.be/mV5KZ7ipFiQ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια