Κοπή πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας (Έδρας) και της Π.Ε. Κοζάνης

 
Την βασιλόπιτά του έκοψε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Υ.Πε.Δυ.Μ) και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας (Έδρας) και της ΠΕ Κοζάνης.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης ευχήθηκε υγεία στους εργαζομένους επισημαίνοντας πως στόχος είναι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η θητεία αυτή συμπορευόμενοι σε ένα κοινό έργο. «Να προχωρήσουμε τα θέματα της Περιφέρειάς μας, επιταχύνοντας ο καθένας από την πλευρά του το αναπτυξιακό έργο το οποίο επιτελεί, εξυπηρετώντας τους πολίτες και υλοποιώντας τα έργα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης χωρίς τους εργαζόμενους δεν μπορεί να γίνει τίποτα, καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας της Περιφερειακής Αρχής. Σημείωσε παράλληλα την ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των υπηρεσιών της Περιφέρειας, κάτι το οποίο ήδη έχει δρομολογηθεί ως αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στους εργαζόμενους ευχήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Βύζας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων για την υλοποίηση των κοινών στόχων, καθώς όπως είπε οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων.

Τις θερμότερες ευχές του εξέφρασε από την πλευρά του και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Γιώργος Τζίτζικας επισημαίνοντας πως η Περιφερειακή Αρχή έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της περιφέρειας και θα είναι δίπλα τους σε κάθε τι που θα χρειαστούν.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια