Γιάννης Κοκκαλιάρης: "Θέλουμε να έχουμε τηλεθέρμανση ή δεν θέλουμε; Το ζητούμενο είναι με τι τιμή θα απολαμβάνουμε αυτό το αγαθό…"

 


«Η τιμή της τηλεθέρμανσης, το κρίσιμο ζητούμενο» - Η τοποθέτηση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την τηλεθέρμανση, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Κοβεντάρειο.

“Ο Κ. Στάσσης έχει δηλώσει πως η μονάδα 5 Πτολεμαϊδας αντί για το 2028, θα κλείσει το 2026. Άρα θα πρέπει να πάρουμε όλα τα δεδομένα, για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε το καλύτερο για την Κοζάνη και την τηλεθέρμανση.

Το 55% είναι η θερμική ενέργεια που χρειάζεται η τηλεθέρμανση για την Κοζάνη και το υπόλοιπο είναι για την Πτολεμαϊδα και το Αμύνταιο. Έχουμε μια κοινή στάση με τους Δημάρχους Αμυνταίου- Πτολεμαϊδας. Το θέμα δεν είναι μόνο τεχνικό, αλλά και πολιτικό. Ψάχνουμε να βρούμε διάφορα σενάρια, ακόμη και πρασινίσματος της τηλεθέρμανσης. Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα. Θέλουμε να έχουμε τηλεθέρμανση ή δεν θέλουμε; Το ζητούμενο είναι με τι τιμή θα απολαμβάνουμε αυτό το αγαθό… Πρέπει να βρούμε τρόπους να ενισχυθεί η τηλεθέρμανση της Κοζάνης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια