Νέα προκήρυξη ιατρών ΕΣΥ για τα νοσοκομεία της Ελλάδας μεταξύ αυτών και στο νοσοκομείο Κοζάνης 7 ιατροί + 2 συντονιστές διευθυντές

 




Σχετικά με τη μια θέση επιμελητή Β' για την ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ ο διευθυντής της ΜΕΘ Κώστας Στόκκος τονίζει:


Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι στην ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ υπάρχει σύγχρονη τεχνολογία και είναι πλέον η ΜΕΘ είναι αυτοματοποιημένη χωρίς χαρτί " paperless" όπου όλη η ιατρική πληροφορία κάθε ασθενή ( από τις ιατρικές οδηγίες , ζωτικά , σημεία, συνθήκες αερισμού, απεικονιστικά, απομακρυσμένη παρακολούθηση κλπ) καταγράφονται ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα .

Η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ είναι η πρώτη ΜΕΘ περιφερικού νοσοκομείου με τέτοιου είδους εξοπλισμό , η 10ή σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ επίπεδο αλλά και από τις λίγες στο Ευρωπαϊκό, που έχει καταργηθεί το χαρτί, με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη ποιότητας εργασίας.

Επίσης ο ιατρός που θα επιλέξει να έρθει στην ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ θα μπορεί :

1. Nα εργάζεται με πολύ σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία ,

2. Να έχει την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να κάνει και τακτικό ιατρείο αλλά και απογευματινό στην ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ του έτσι ώστε να διατηρεί και να εξελίσσει τις ικανότητές του.

3. Με την συνεχόμενη ιατρική εκπαίδευση των ιατρών της ΜΕΘ ,σε Ελλάδα αλλά και Εξωτερικό, να εξελίσσεται επιστημονικά ακόμα περισσότερο.

4. Να συμμετέχει σε καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις που έρχονται στο νοσοκομείο , και θα ανακοινωθούν σε λίγο καιρό , όπου θα αναπτύξουν περισσότερο την επιστημονική τους κατάρτηση αλλά και θα αποτελέσουν και πόλο ελξης για νέους συναδέρφους.

Οι θέσεις για την Κοζάνη

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια