1ο Car Meet της Κοζάνης. Υπέροχη βραδιά από την ομάδα του Night Shift Auto Group




Ήρθε η ώρα να δείτε ποιοί ήταν πίσω από το 1ο Car Meet της Κοζάνης, κι να μάθετε λίγα λόγια για αυτούς.
Η ομάδα του Night Shift Auto Group λοιπόν είναι υπεύθυνη για αυτή την διοργάνωση το υπέροχο βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε.
Το Night Shift Auto Group λοιπόν, μετά από επαφή με το Alto Car Wash και το The Cups Cantina, οργάνωσε το 1ο κανονικό Car Meet στην πόλη της Κοζάνης στις 10/02/2024. Από ότι φάνηκε, κατέληξε να σημειωθεί μια μεγάλη επιτυχία, με πάρα πολλά καλά αυτοκίνητα, κι πάρα πάρα πολλούς επισκέπτες από όλη την Μακεδονία. Βελτιωμένα, σπάνια, κι μοναδικά αυτοκίνητα παραβρέθηκαν κι ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τα θαυμάσει κι να ανταλλάξει απόψεις, να κάνει γνωριμίες, κι να διασκεδάσει σε μια μεγάλη κοινότητα αυτοκινήτων. Ως αποτέλεσμα η τεράστια απήχηση κι το ενδιαφέρον του κόσμου.
Τα παιδιά πίσω από το Night Shift Auto Group, ο Γιάννης, ο Βασίλης, ο Σταμάτης κι ο Γιώργος, μας υπόσχονται μεγάλα events στο άμεσο μέλλον, ακόμα καλύτερα κι πιο εντυπωσιακά, με δυνατές χορηγίες, δώρα, διαγωνισμούς, κι πολύ διασκέδαση. Μπορείτε να βρείτε την ομάδα τους στο Instagram @nightshiftautogroup για να δείτε περισσότερα κι να μην χάσετε οποιαδήποτε ενημέρωση. Από την ομάδα του Night Shift Auto Group, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που στήριξε αυτό το εγχείρημα κι που πέρασε όμορφα, σε ένα υγιές περιβάλλον με μοναδικό σκοπό την ψυχαγωγία. Σύντομα περισσότερα...


"Το Night Shift Auto Group είναι μια ομάδα automotive διοργανώσεων, που θέλει να φέρει την αυτοκινητιστική κοινότητα μαζί, όπως παρόμοια γίνεται στο εξωτερικό, κι στην Ελλάδα, με σωστή οργάνωση, σεβασμό κι καλοπέραση. Ότι είδατε το Σάββατο ήταν μόνο η αρχή. Τα ξαναλέμε!"


-Night Shift Auto Group

Άρθρο από Night Shift Auto Group

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια