Η "Κοζιανη " έκοψε πίτα με κλαρίνα και με κεμεντζέδες...

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΑΝΟ "Η ΚΟΖΙΑΝΗ" ΚΟΖΑΝΗΣ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Φανός "Η Κόζιανη" πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, μουσική και παράδοση.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του οικογενειακού κέντρου «Ο Ζήνος» στην Κοζάνη, όπου μέλη και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν μαζί την αρχή του νέου έτους. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο, υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη και τη συνεισφορά τους στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Η Τυχερή της Ημέρας από την κοπή της βασιλόπιτας ήταν η κα Γεωργία Παπαδοπούλου, η οποία κέρδισε το φλουρί και ανταμείφθηκε με ένα συμβολικό δώρο από τον σύλλογο.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από παραδοσιακή μουσική και χορούς, με την υπέροχη ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Γιάννη Γρίβα και με τον Στέλλιο Παπαδήμο στο τραγούδι, προσφέροντας στους παρευρισκομένους μια αξέχαστη εμπειρία. Για τους λάτρεις της Ποντιακής μουσικής έπαιξαν οι τρεις ανερχόμενοι καλλιτέχνες, Τζελαπτσής Παρασκευάς, Πλιάκης Κώστας κιαι Μάξιμος Παναγιωτίδης.
Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν πλούσιο φαγητό και ποτό, από την μοναδική στο είδος της ταβέρνα «Ο Ζήνος».
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Φανός "Η Κόζιανη" εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη, τους υποστηρικτές και τους φίλους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της υπέροχης εκδήλωσης και σχεδιάζει μια χρονιά γεμάτη πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Φανός εύχεται σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια