Σταύρος Καμπουρίδης: “Εδώ και καιρό στα νεκροταφεία του Αγίου Γεωργίου, δεν έχει τάφους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν νεκροί σε ψυγεία που ίσως είναι και παράνομα”.

 


Χείμαρρος ο Σταύρος Καμπoυρίδης, επικεφαλής της παράταξης “Εδώ Κοζάνη​”, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, με αφορμή την μη ύπαρξη διαθέσιμου χώρου στα κοιμητήρια του Αγ. Γεωργίου Κοζάνης. 


“Εδώ και καιρό στα νεκροταφεία του Αγίου Γεωργίου, δεν έχει τάφους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν νεκροί σε ψυγεία που ίσως είναι και παράνομα. Συγγενείς ρωτάνε πότε θα θάψουν τους δικούς ανθρώπους. Πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να δώσουμε οριστική λύση τώρα…”, είπε ο κ Καμπουρίδης

Πριν λίγες ημέρες ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Κώστας Κουρού μιλώντας στο Kozan.gr παραδέχτηκε το πρόβλημα. “Εννοείται το γνωρίζουμε το πρόβλημα, το οποίο δεν προέκυψε τώρα, αλλά θεωρώ και πριν αναλάβουμε. Έχουμε σκύψει πάνω στο θέμα, το οποίο σίγουρα είναι πολύ ψυχοφθόρο για τους συγγενείς των ανθρώπων που φεύγουν. Σκεφτόμαστε να μειώσουμε τον χρόνο ταφής κατά ένα εξάμηνο μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση”, τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια