Ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου-Δημητρίου Υψηλάντη Νεκτάριος Ελευθεριάδης για τα οκτάμηνα της ΔΕΗ

 


Ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου-Δημητρίου Υψηλάντη Νεκτάριος Ελευθεριάδης για τα οκτάμηνα της ΔΕΗ


Συνάντηση για το μείζον θέμα των έκτακτων εργαζόμενων 8μηνης σύμβασης και την κατάργηση των κριτηρίων μοριοδότησης που δρομολογεί η ΔΕΗ όπως χρόνο ανεργίας, τριτεκνική/πολυτεκνική ιδιότητα, αναπηρία αλλά και το ψαλίδισμα της εντοπιότητας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιανουαρίου 2024, στα γραφεία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδημάρχος Ελλησπόντου-Δημητρίου Υψηλάντη Δήμου Κοζάνης Νεκτάριος Ελευθεριάδης, οι Προέδροι των Κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου Ηλίας Τεντσογλίδης , Αγίου Χαραλάμπους Κωνσταντίνος Λεοντής, Ακρινής Γεώργιος Αντωνιάδης, Ρυακίου Αναστάσιος Κοτταρίδης, Πολυμύλου Κωνσταντίνος Χαριτίδης καθώς και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Ηλίας Σισμανίδης και Αλέξανδρος Κοκκινίδης και του Συλλόγου Πληττομένων Λιγνιτικής και Μεταλιγνιτικής Ελλησπόντου Ιωσήφ Μαυροματίδης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Ελευθεριάδης υπογράμμισε ότι η ΔΕΗ οφείλει πολλά στην περιοχή μας και πρέπει να σεβαστεί τις ανάγκες του τόπου και των κατοίκων του, ακόμη και αν το σημερινό πλαίσιο λειτουργίας της επιχείρησης, διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια