Οι εναλλαγές του καιρού συνεχίζονται...

 







Μετά τις ανοιξιάτικες σημερινές θερμοκρασίες, αλλάζει το σκηνικό του καιρού, το Σαββατοκύριακο. Όπως δήλωσε ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Δυτικής Μακεδονίας κ. Πρόδρομος Ασλανίδης,

“Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση και τα χιόνια από τις απογευματινές ώρες θα κάνουν την εμφάνιση τους ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερα υψόμετρα.

Ετσι ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα αγγίζοντας τους 16-17 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και μέχρι το βράδυ θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού.

Πρόκειται για ένα χαμηλό σύστημα εξπρές , που ναι μεν μπορεί να δώσει αρχικά βροχές ,χιονόνερο και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα όμως μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου θα εξασθενήσει.

Δεν μιλάμε φυσικά για κάποιο σύστημα , με ακραία φαινόμενα, αλλά για μια σύντομη χειμερινή επιδείνωση του Καιρού (φυσιολογική θα έλεγα για την εποχή).

Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας στο οδικό δίκτυο κυρίως το βράδυ τού Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής .

Στη συνέχεια σύμφωνα με τα προγνωστικά η θερμοκρασία από το μεσημέρι της Δευτέρας σταδιακά θα σημειώσει άνοδο και ο καιρός θα βελτιωθεί”.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια