"Η νέα αριστερά έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο πολιτικό κενό..."

Χθές Σάββατο 27-01-2024 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς στην ΠΕ Κοζάνης με ομιλητή τον Νίκο Βούτση.
Η Νέα Αριστερά έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο πολιτικό κενό στην χώρα μας, αυτό της έκφρασης της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς, σημείωσε ο σ.Νίκος Βούτσης. Ο ιστορικός χώρος της ανανεωτικής Αριστεράς πρέπει να υπάρξει και να ξαναεκφραστεί. 
Υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη μιας σύγχρονης, τεκμηριωμένης και αριστερής αντιπολίτευσης ενάντια στην παντοδυναμία της ΝΔ, με την «φωνή» της Νέας Αριστεράς στην Βουλή ,αλλά και με την συνεχή παρουσία της πλάι στα προβλήματα της κοινωνίας, μέσα από τα κινήματα, τις συλλογικότητες, μέσα από ανοιχτούς κοινωνικούς αγώνες. 
Αναφέρθηκε, τέλος, στις καταστροφικές συνέπειες που υπέστη η περιοχή μας από την βίαιη απολιγνιτοποίηση που έγινε χωρίς κανένα σχέδιο για δίκαιη μετάβαση και επέτρεψε την άναρχη τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών. 
Ακολούθησε μία επικοδομητική συζήτηση μεταξύ μελών και φίλων της Νέας Αριστεράς κατά το τέλος της οποίας εκλέχθηκε 5μελές προσωρινό Συντονιστικό όργανο. 


                                        

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια