Το 73ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί! -Έργο Εξωφύλλου "Επίσκεψη ΙΙ", (1979). Βάσω Κατράκη

 Κάνουμε το αόρατο ορατό. Ανακαλύπτουμε την εικαστική έκθεση " Connecting data Books". Προβληματιζόμαστε για το επιχειρηματικό μοντέλο της κυβέρνησης. Συνομιλούμε με την δραματουργό Έρι Κύργια. Ανακαλύπτουμε την πλούσια δράση του συνδέσμου φιλολόγων Κοζάνης. Κουβαλάμε τις ιστορίες μας στο 2024. Περιηγούμαστε στο Βόιο και το σκοτωμένο νερό. 

Συζητάμε με τον Μάριο Μάζαρη για τα όρια που πρέπει να ξεπερνιούνται. Μαγευόμαστε από την  Βάσω Κατράκη, μια από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της χώρας και προβληματιζόμαστε για το "Κέντρο και Μουσείο Χαρακτικών Τεχνών Βάσως Γ. Κατράκη που κινδυνεύει. Κάνουμε 7+1 ερωτήσεις στον Θανάση Δραγατσίκα, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης. Ξεκινάμε βασικά μαθήματα οικονομίας για αρχάριους. Δίνουμε κρυφές μάχες και ζητάμε ξεκαθάρισμα. Μπαίνουμε στον  θαυμαστό κόσμο του βεστιαρίου Κοζάνης. Γνωρίζουμε το ευρωπαϊκό σύμφωνο για το κλίμα και το δίκτυο πρεσβευτών του. Αποζητούμε τις αλκυονίδες μέρες. Κάνουμε μια παράλληλη θεώρηση των κυματισμών στο χρόνο. Λέμε ιστορίες από άλλο πλανήτη και αισθανόμαστε εντελώς καινούργιοι. Διαβάζουμε ενδιαφέροντα βιβλία με τους μαθητές και μαθήτριες του περιοδικού Όνειρα ψυχών.  Αναρωτιόμαστε αν το παλαιωμένο τσίπουρο είναι το ελληνικό single malt. Διαβάζουμε τις πλανητικές διελεύσεις.

Τέλος, σας προσκαλούμε στην βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού "Παλιές και νέες χώρες" την Παρασκευή 2/2 στην Κοβεντάρειο Δημοτική βιβλιοθήκη που συνδιοργανώνουμε με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης και τις εκδόσεις Πατάκη!

Αυτά και άλλα πολλά στο νέο τεύχος του Together που κυκλοφορεί!

Τogether Free Press

Αρχελάου 25, Κοζάνη

togethermag.gr

Info@togethermag.gr _Τ. 2461025600_FB: @togethermazi_IG: @together_free_pressΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια