Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 51χρονης στην πόλη της Κοζάνης

 

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, απάτη που διαπράχθηκε στις αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2023 στην πόλη της Κοζάνης και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος -3- ατόμων, μιας 23χρονης και -2- αλλοδαπών, ηλικίας 36 και 38 ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, 51χρονη κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από δύο (2) τηλεφωνικές επικοινωνίες με δύο άγνωστα άτομα, τα οποία αφού της παρουσίασαν ψευδή γεγονότα ως αληθή, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους λογιστικού γραφείου, έπεισαν αυτήν να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό -3- εμβάσματα, συνολικού χρηματικού ποσού -5.020- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των προαναφερόμενων αλλοδαπών, οι οποίοι είναι κάτοχοι των -2- αριθμών τηλεφώνων που πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία με την 51χρονη, καθώς και της 23χρονης ημεδαπής, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια