Οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης δώσανε το δικό τους στίγμα

 



Οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η εικαστική έκθεση art exhibition για τα 100 χρόνια της βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης δώσανε το δικό τους στίγμα μέσα από τις μοναδικές τρισδιάστατες ως επί το πλείστον δημιουργίες τους.

Το ιδιαίτερο αυτό project ήταν ένα στοίχημα για τους εικαστικούς του σχολείου κ. Ν. Γεωργιάδου, κ. Σ. Γκιούρα και κ. Ι. Μανιουδάκη που δουλέψανε μαζί με τα παιδιά χρησιμοποιώντας διάφορα είδη υλικών και τεχνικές . Οι μαθητές καλλιέργησαν επιπλέον δεξιότητες σε πιο σύνθετες εικαστικές έννοιες, δημιούργησαν τα δικά τους έργα ατομικά και ομαδικά πετυχαίνοντας το στόχο τους , εκτός από πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους η έκθεση σας περιμένει να την εξερευνήσετε!

Η Εικαστική έκθεση ART EXHIBITION για τα 100 χρόνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης συμπεριλαμβάνει τις Εικαστικές δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με επιστημονικά υπεύθυνους τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Καλλιτεχνικών κύριο Παλιάτσιο Γεώργιο και τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων κυρία Παπακώστα Αγνή.

Παράλληλα συνδιοργανωτής της Εικαστικής Έκθεσης είναι το Τρίτο Εργαστήριο Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κύριο Χάρη Κοντοσφύρη.

Τον γενικό συντονισμό, την επιμέλεια και την οργάνωση των Εικαστικών Εκθέσεων έχει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με τη Διευθύντρια κυρία Ιωάννα Στεργιοπούλου, η Δ.Δ.Ε. Π.Ε Κοζάνης με τη Διευθύντρια κυρία Βόντσα Βασιλική και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Καθηγητή κύριο Χάρη Κοντοσφύρη και την Επίκουρη Καθηγήτρια κυρία Σοφία Παπαδοπούλου.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια