“Πακέτα αγάπης” σε ευάλωτους πολίτες από το Δήμο Εορδαίας

 Πακέτα αγάπης με βασικά είδη διατροφής διένειμε για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Εορδαίας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σε ευάλωτες οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διάθεση των δεμάτων αγάπης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης και που δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, γίνεται με ιδίους πόρους του Δήμου Εορδαίας και αφορά στο σύνολο 320 οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα.

Η διανομή των δεμάτων έγινε σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας, με βάση κοινωνικοικονομικά κριτήρια της διεύθυνσης κοινωνικής προστασίας και την εποπτεία του αντιδημάρχου Υγείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημητρίου Σπόντη.

Την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η διανομή αντίστοιχων πακέτων αγάπης σε μονογονεϊκές οικογένειες του Δήμου Εορδαίας.

Ο Δήμος Εορδαίας εκτός από το μήνυμα αγάπης που στέλνει μέσω της συγκεκριμένης δράσης του εύχεται σε όλους τους Δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια