«Ταξιδεύω Γρεβενά» - Το μεγάλο βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών

 

Στο πλαίσιοτης τουριστικής προβολής του πανέμορφου τόπου μας, ο Δήμος Γρεβενών δημιούργησε ένα διαδικτυακό μουσικό βίντεο, διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο παρουσιάζει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τοπία, μνημεία, αξιοθέατα και τοπόσημα των Γρεβενών καθώς και δημοφιλείς γιορτές και εκδηλώσεις της περιοχής μας, έχοντας ως κεντρικό τίτλο «Ταξιδεύω Γρεβενά».


Αναλυτικότερα, στο βίντεο προβάλλεται η Βάλια Κάλντα, τα Πέτρινα Γεφύρια, το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, ο Βενέτικος Ποταμός, η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, οι Καταρράκτες Μεσολουρίου, οι Χαυλιόδοντες της Μηλιάς, το Ύψωμα Αννίτσα, η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Περιβολίου, η Λαογραφική Συλλογή Γρεβενών, η Πανελλήνια Συγκέντρωση Καβαλάρηδων & Φιλών Αλόγου στη Σαμαρίνα, το Λαογραφικό Μουσείο Κυπαρισσίου, τα Αιωνόβια Δέντρα των Γρεβενών, η Λαογραφική Συλλογή Κυδωνιών, η Λίμνη των Μαυραναίων, η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο Χελιμόδι, το Μουσείο Μανιταριών Λάβδας και η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Ρολόι της πόλης.


«Σας καλωσορίζουμε όλες και όλους στα Γρεβενά, τη γη των μανιταριών, της αλπικής ομορφιάς και των πέτρινων γεφυριών. Εδώ θα δείτε από κοντά τους μεγαλύτερους χαυλιόδοντες του κόσμου, θα ξεναγηθείτε στα πολυτραγουδισμένα Βλαχοχώρια, θα απολαύσετε το υδάτινο στοιχείο του Βενέτικου, θα “χιονοδρομήσετε” στη Βασιλίτσα, θα περιδιαβείτε τη Βάλια Κάλντα και θα γευτείτε μοναδικές γαστρονομικές λιχουδιές. Είναι ένας τόπος για τέσσερις εποχές. Αυτά είναι τα Γρεβενά», τονίζει στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.


Υπενθυμίζεται ότι επισκέπτες και δημότες, μπορούν επίσης να ενημερωθούν εύκολα και πολύπλευρα για τουριστικές διαδρομές του Δήμου μας, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος IT CULTURE (http://roadstoculture.eu/el/), παρέχοντας εμπεριστατωμένη και χρήσιμη ενημέρωση, με εικόνα και ήχο, για την πλούσια πολιτισμική και ιστορική παράδοση των Γρεβενών καθώς και μέσα από τη στήλη «Ταξιδεύω Γρεβενά», κάνοντας κλικ εδώ, ενημερωτικό ένθετο της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr), όπου μπορείτε να αντλήσετε φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες για κάθε προορισμό ξεχωριστά.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια