Κοζάνη: Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών






Το ΕΚΦΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου τον Τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών.

Ο Διαγωνισμός υλοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Κοζάνης, που στεγάζεται στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, καθώς και στο σχολικό εργαστήριο χημείας-βιολογίας του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης.


 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Δρ Βασιλική Βόντσα και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Δρ Χαράλαμπος Αποστόλου.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 7 μαθητικές ομάδες από τα 4 ΓΕΛ της πόλης της Κοζάνης.

“Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συνόδευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και τους/τις ενέπνευσαν και τους/τις προετοίμασαν, ώστε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Ευχαριστούμε, επίσης, τους διευθυντές και τις διευθύντριες των 4 ΓΕΛ για τη συνεργασία, αλλά και τους γονείς των μαθητών/μαθητριών, που συναίνεσαν για τη συμμετοχή των παιδιών τους στον διαγωνισμό. Ευχαριστούμε, τέλος, και συγχαίρουμε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες που αφιέρωσαν το Σάββατό τους για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό”, τονίζουν οι διοργανωτές.

Η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για την ανάδειξη των δύο ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών - EOES 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Απριλίου 2024 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο

Λουξεμβούργο. Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τη Βόρεια Ελλάδα θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 27/1/2024.



ΕΚΦΑ: Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια