Νέος Συντονιστής των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη

 

Νέος Συντονιστής των προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη ορίστηκε ο Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης  Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονία, κ. Παναγιώτης  Κυράτσης.

Τον κ. Κυράτση υποδέχτηκαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, κος Σπύρος Πανέτσος, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε το Παράρτημα και  η γραμματεία της σχολής Λίνα Σταθοπούλου και Σούζη Τσιάμη στις εγκαταστάσεις του 1ου Γενικού Λυκείου όπου στεγάζεται η ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα ο κ. Κυράτσης ενημερώθηκε από τις υπεύθυνες της Γραμματείας των προγραμμάτων  ΕΠΠΑΙΚ  &  ΠΕΣΥΠ  της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη κυρίες Λίνα Σταθοπούλου και  Σούζη Τσιάμη  για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό της ΑΣΠΑΙΤΕ. Ο κ. Κυράτσης τις ευχαρίστησε για την υποστήριξη της δομής  και τόνισε ότι η πολύχρονη εμπειρία τους θα συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη των καθηκόντων του.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση αφορούσαν κυρίως την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και τρόπους λύσης ή βελτίωσης τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν. Επίσης, συζητήθηκαν και άλλα λειτουργικά και διοικητικά ζητήματα και τις προσπάθειες διατήρησης της υψηλής ποιότητας του προγράμματος.

Την ικανοποίηση του για την λειτουργία του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) που πραγματοποιεί η ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη  εξέφρασε ο κ. Πανέτσος σημειώνοντας πως η Κοζάνη είναι σημείο αναφοράς καθώς είναι πάντα στις πρώτες επιλογές των υποψηφίων σπουδαστών.

 Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Κυράτσης ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπρόεδρο τόσο για την επίσκεψη του όσο και για την καθοριστική συμβολή της  Διοίκησης  στις  επιτυχίες και την πρόοδο των προγραμμάτω
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια