"Χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα" στην Κ. Πλατεία Πτολεμαΐδας, την Πέμπτη

 


Κοινή εκδήλωση, με τίτλο "Χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα", διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων της Πτολεμαΐδας, το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας με την επωνυμία «Νιφάδα τι Πτολεμα …είδες;»


“Χριστουγεννιάτικη αειοφορία για μια βιώσιμη πόλη” ονομάζεται η δράση που θα παρουσιάσει επίσης την Πέμπτη το 2ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, από 11.00-13.00 στο Πάρκο Χρηστίδη, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί «Επίδειξη πρώτων βοηθειών" στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πέμπτης έχει συγκεκριμένα ως εξής:


ΠΕΜΠΤΗ 14/12/23


  • «Χριστουγεννιάτικη αειοφορία για μια βιώσιμη πόλη» από το 2ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, από ώρα 11.00-13.00 στο Πάρκο Χρηστίδη”.


  • "Χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα" από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πτολεμαΐδας στις 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας. Συμμετέχει το Δημόσιο ΙΕΚ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ


  • "Επίδειξη πρώτων βοηθειών" στις 18.00 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, από το Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ- Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Εορδαίας- Δήμο Εορδαίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια