Ο Απόστολος Νούκος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 των Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Taekwondo.


Η ανάρτησή του:
 Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 των Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Taekwondo.
Είναι ιδιαίτερη η τιμή για εμένα η πρόταση που μου έγινε. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo. όπως και τον πρόεδρο της Ένωσης Β.Ελλάδος κ. Μανώλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη τους ν’αναλάβω μία τόσο τιμητική και απαιτητική θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές και αθλητές της Ελληνικής μας Ομάδος να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 6 έως 10 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και θα συμμετέχουν μέσω των Εθνικών Ομάδων τους αθλητές από όλη την Ευρώπη.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών ανεβάζοντας και άλλο το Ελληνικό tae kwon do ψηλά!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια