Πέμπτη: Θεατρικές παραστάσεις & Χριστουγεννιάτικη συνάντηση των 13 Πολιτιστικών Συλλόγων στην Πτολεμαΐδα

 
Η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση των 13 Πολιτιστικών Συλλόγων Πτολεμαΐδας “Η αυλή του Άι Βασίλη”, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Εορδαίας, που υλοποιείται σε συνεργασία με φορείς και δομές του Δήμου, περιλαμβάνει την Πέμπτη και τρεις θεατρικές παραστάσεις, δύο για τα παιδιά και μία για ενήλικες, ενώ μια γιορτή για τα παιδιά με αναπηρία θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Περί Παίδων Αγωγής, με τίτλο “Η Πολιτεία που δεν είχε Χριστούγεννα”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πέμπτης:

ΠΕΜΠΤΗ 28/12/23


  • "Παιδιά ελάτε να κεραστείτε", από 09.00-14.00 στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) της ΚΕΔΕ.


  • “Στην Αυλή του Άι Βασίλη” - Χριστουγεννιάτικη συνάντηση των 13 Πολιτιστικών Συλλόγων Πτολεμαΐδας, στις 17.00 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.


  • ΚΔΑΠ ΜΕΑ Περί Παίδων Αγωγής, “Η Πολιτεία που δεν είχε Χριστούγεννα” στις 17.30 στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Περί Παίδων Αγωγής.


  • "Τα Χριστούγεννα του γατόνου Φον Νιάου": Θεατρική Παράσταση και θεατρικό παιχνίδι, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ”, στις 18.00 στην Αίθουσα Τέχνης του “ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ”.


  • "Ο ασκότωτος δράκος" Παιδική θεατρική παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα "ΕΠΕΚΕΙΝΑ" στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν στον “ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ”.


  • "Η Απολυμένη"- Παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ”, στις 21.00 στην Αίθουσα Τέχνης του συλλόγου.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια