ΑΧΕΠΑ Κοζάνης: Όλοι μαζί για την 12χρονη Ευαγγελία

 


Η Ευαγγελία έχει διαγνωσθεί με 95% δυστονική κινητική αναπηρία.

Η μόνη επιλογή θεραπείας για να παραμείνει με διαυγή εγκέφαλο και ελπίδες είναι το DPS. Πρωτοποριακή θεραπεία που δημιουργεί ηλεκτροδιεγερση εγκεφάλου.

Θα χρειαστεί μια 8ωρη επέμβαση και μια πολύμηνη αποκατάσταση με σύνθεση θεραπειών και απο-θεραπειων και φυσικά πολλή πολλή αγάπη.

Αυτό χρειάζεται να συμβεί άμεσα στο Λονδίνο στο EVELINA LONDON HOSPITAL απ τον κορυφαίο ιατρό ZEAN -PIERRE SAO MING HIN

Η επέμβαση θα καλυφθεί από τον ΕΟΠΥ και πιθανόν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η μεταφορά της θα πραγματοποιηθεί με πολεμικό αεροσκάφος.

Όμως οι περιφερειακές δαπάνες στέγασης, σίτισης θεραπειών ,φυσικοθεραπειών στο Λονδίνο ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τους πρώτους μήνες και μόνο. Μετά την επέμβαση η παρουσία της οικογένειας και κυρίως της αδερφής της θα βοηθήσει στη θεραπεία της Ευαγγελίας ίσως και περισσότερο από τα φάρμακα.

Κι όπως έγραψε  ο γνωστός σε όλους μας Γιάννης Σερβετάς .. Τί λέτε; Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το θαύμα;

Πάμε να γίνουμε μέρος μίας ιστορίας με ευχάριστο τέλος. Πάμε να τροφοδοτήσουμε με αγάπη την Ευαγγελία και να μην επιτρέψουμε να σβήσει το υπέροχο χαμόγελο.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 στην «ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ»

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;

Μια Μουσικοθεατρική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, με παραδοσιακά τραγούδια, τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, μουσικές από όλο τον κόσμο και αποσπάσματα διηγημάτων Ελλήνων συγγραφέων.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι ηθοποιοί του ΔηΠεΘε Σεργουνιώτη Πηνελόπη, Μπατσακούτσας Βασίλης, Βατικιώτη Μαρία, Δέμου Θεοδοσία, Ζιάνα Ελένη, Κεφαλογιάννη Νίνα, Νταλιάνη Αναστασία και η παραδοσιακή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Τα κείμενα διαβάζουν οι ηθοποιοί Ναταλία Καποδίστρια και Βασίλης Μπατσακούτσας.

Συμμετέχουν τα Φωνητικά και Ορχηστρικό Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής (δ/νση Κων. Ισπόγλου, Αθ. Κουκουμπέσης), η Παραδοσιακή Χορωδία (δ/νση Βασίλης Δόντσιος) και η Ορχήστρα Δ.Ω.Κ (δ/νση Χρήστος Κτιστάκης). Στο Πιάνο ο Καλ/κός Δ/ντής του Δ.Ω.Κ, Γιώργος Τζούκας

Καλλιτεχνική επιμέλεια Λευτέρης Πλασκοβίτης

Εμείς θα τα πούμε!

Εσείς θα λείπετε;

Σας περιμένουμε.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια