ΕΒΕ Κοζάνης: Τριήμερο Workshop

 


Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα συναρπαστικό τριήμερο γεμάτο επιχειρηματική δράση και δημιουργική σκέψη στο Kozani Business Start-up Weekend! Αν αναζητάτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες και να τις φέρετε πιο κοντά στην πραγματικότητα, τότε αυτό το τριήμερο είναι ακριβώς για εσάς.

Το Kozani Business Start-up Weekend δεν είναι απλώς ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Είναι μια εμπειρία που θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ιδέες σας σε πραγματικά επιτυχημένα επιχειρηματικά σχέδια. Κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με άλλους ενθουσιώδεις δυνητικούς επιχειρηματίες και να ανταλλάξετε ιδέες και γνώσεις.

Το συνέδριο ξεκινά την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. και συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα δουλέψετε εντατικά πάνω στις ιδέες σας, με τη στήριξη εμπειρογνωμόνων που θα σας καθοδηγήσουν σε θέματα όπως το μάρκετινγκ, τα οικονομικά και το ανθρώπινο δυναμικό.

Στο Kozani Business Start-up Weekend, θα λάβετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την ιδέα σας (pitch) μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό. Αυτή είναι η ευκαιρία για να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στην ιδέα σας. Θυμηθείτε ότι ο αριθμός των θέσεων για το Kozani Business Start-up Weekend είναι περιορισμένος, και οι συμμετέχοντες επιλέγονται με βάση την αξιολόγηση των αιτήσεων. Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως ομάδα, είναι σημαντικό να καταθέσετε τις αιτήσεις σας ξεχωριστά. Όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιχειρηματικού τομέα, είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν.

Το τριήμερο workshop θα λάβει χώρα στην όμορφη Κοζάνη, στη Νέα Πανεπιστημιούπολη, στην περιοχή ΖΕΠ, στη Βιβλιοθήκη. Μην χάσετε την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας!

Δείτε την Agenda Kozani Business Start-up Weekend Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι τις τη Δευτέρα, 20/11/2023.

Αναλυτική ενημέρωση στο σχετικό link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAbYRywinYUFUE7tWQVNi0PvseP3X 3K2jVUqJ0p3WOPrT_dQ/viewform?fbclid=IwAR2ZNmogECLvIehEpKwh1nkCOQ56 m9XXCEKghf-bY9YZZjTorZWnrDPb5LgΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια