Γ. Κασαπίδης: Ακόμα μία προσπάθειά μας που στέφεται με επιτυχία για τη διασφάλιση Ευρωπαϊκών πόρων για την Π.Ε. Γρεβενών που κινδύνευαν να χαθούν

 Στην Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενέκρινε το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα Leader για την Π.Ε. Γρεβενών.

Η Περιφερειακή Αρχή μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε τη διασφάλιση Ευρωπαϊκών Πόρων του προγράμματος Leader που κινδύνευαν να χαθούν για επενδύσεις που αφορούν νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, το Υπουργείο ενέκρινε το αίτημα της Περιφέρειας, ώστε η ΑΝ.ΚΟ Α.Ε να μπορεί να καλύψει τεχνικά και ουσιαστικά την υποστήριξη του προγράμματος Leader της Π.Ε. Γρεβενών.

Ο Περιφερειάρχης μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Αυγενάκη δήλωσε: «Τέλος καλό για τα Γρεβενά μας όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Leader της νέας προγραμματικής περιόδου. Ακόμα μία προσπάθεια μας που στέφεται με επιτυχία για τη διασφάλιση Ευρωπαϊκών πόρων για την Περιφέρειά μας (Π.Ε. Γρεβενών) που κινδύνευαν να χαθούν. Θερμές ευχαριστίες στον αγαπητό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και φίλο Λευτέρη Αυγενάκη για την εξασφάλιση των πόρων και για την αποδοχή του αιτήματός μας να καλύψει την υποστήριξη του προγράμματος των Γρεβενών η ΑΝ.ΚΟ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια