Τετράωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΜΘ για τη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠΣήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, στις 11:00, διεξάγεται η διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του 2022 μετά των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών, του αναμορφωμένου προϋπολογισμού 2023, του προϋπολογισμού 2024 και την απαλλαγή του ΔΣ για τη διαχειριστική περίοδο 2022.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας για την ταυτοποίησή τους τα πρώτα πέντε ψηφία του Αριθμού Μητρώου ΕΔΟΕΑΠ και τον ΑΜΚΑ τους. Για να επιτευχθεί απαρτία, πρέπει να δώσουν το ηλεκτρονικό «παρών» τους τουλάχιστον 917 ασφαλισμένοι. Για αυτό και καλούνται οι ασφαλισμένοι να συνδεθούν στο συγκεκριμένο σύνδεσμο (link) λίγα λεπτά νωρίτερα, ώστε στις 11:00 να έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και να γίνει η έναρξη της συνέλευσης.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής όλων στη Συνέλευση, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών και των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ έχουν ήδη προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας για σήμερα Τετάρτη, από τις 11:30 έως τις 15:30.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια