Για το 7ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας του Δημήτρη Καμαριάδη

 




Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του 7ου Συμποσίου Λογοτεχνίας της Παρέμβασης, αξιωματικά πλέον αυτό αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους λογοτεχνικούς και πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας .

Έχοντας κατακτήσει την κοινωνική του εγκυρότητα, την κοινή συνείδηση της αναγκαιότητάς του και την έμπρακτη και καθολική αποδοχή του.

Αδιάψευστοι μάρτυρες οι σπουδαίες προσωπικότητες των ελληνικών γραμμάτων που συμμετείχαν στις εργασίες του, οι νέοι του τόπου μας με τις εκπληκτικές δημιουργίες τους και όλοι όσοι το παρακολούθησαν.

 

Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου ανέδειξε την κοινωνική του αναγνώριση και αναγνωσιμότητα.

Μετά τις παραπάνω διαπιστώσεις, η κα Δήμητρα Καραγιάννη και ο κος Βασίλης Καραγιάννης, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία και μετά από συζήτηση με τους τοπικούς θεσμούς και φορείς να σχεδιάσουν το 8ο Συμπόσιο με το βλέμμα πλέον στραμμένο στη διεθνοποίηση των συμμετοχών και των εργασιών του.

Τα οφέλη πολλά και πολυεπίπεδα .

Ο πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει, εκτός των άλλων, τον βασικότερο πυλώνα ανάπτυξης του νομού και το Συμπόσιο έδειξε το δρόμο .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια