Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην 38η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023

 

 


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην 38η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης της HELEXPO. Ο Δήμος Εορδαίας εκπροσωπήθηκε με αντιπροσωπεία υπηρεσιακών στελεχών, που υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν τους επισκέπτες. Εκτός από την υποδοχή των εκατοντάδων επισκεπτών στο περίπτερο της ΠΔΜ, διάφορες επιχειρήσεις και σημαίνουσες  προσωπικότητες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για την περιοχή της Εορδαίας.

Στο περίπτερο του Δήμου Εορδαίας υπήρχε παρουσίαση της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύοντας την ως έναν εξαιρετικά Τουριστικό προορισμό τονίζοντας την γεωγραφική της θέση αλλά και τα αξιοθέατα της.


Από την έκθεση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής τα οποία είναι αναγνωρίσιμα πανελλαδικά για την υψηλή ποιότητα τους. Η ύπαρξη ξεχωριστού stand για τα τοπικά προϊόντα έκανε ξεκάθαρο στους επισκέπτες ότι η Εορδαία είναι ένας τόπος φιλικός προς τις επιχειρήσεις και διαθέσιμος για επενδύσεις.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με διάφορες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου με έδρα στο εξωτερικό και την Ελλάδα στις οποίες συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί συνεργασία για την προβολή του Δήμου με στόχο την προσέλκυση τουριστών και από άλλες χώρες.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με άλλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια