Xάρης Ι. Γκοβεδάρος: "Επέλεξα με λίγα λόγια να είμαι ο εαυτός μου, ως άνθρωπος της καθημερινότητας και της φυσικής επαφής με τους συμπολίτες μου"


Είναι γνωστό στην πλειοψηφία των συμπολιτών μου, το ενδιαφέρον μου για την αυτοδιοίκηση παρότι δε βρισκόταν στον πυρήνα της σκέψης μου η ενασχόλησή μου με το β βαθμό αυτοδιοίκησης...
Όμως στην τιμητική ανοικτή πρόσκληση του Γιώργου Αμανατίδη, ενός ανθρώπου με βαθιά γνώση και αντίληψη για τα προβλήματα της περιοχής μας, δε θα μπορούσα να μείνω αδρανής, αν και ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Στο βραχύ χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου, επέλεξα ως τρόπο επικοινωνίας, τη φυσική παρουσία και επαφή με τους συμπολίτες μου σε όλη την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης και γράφοντας χιλιάδες χιλιόμετρα.
Στους χώρους εργασίας, στις κατοικίες, στους χώρους αναψυχής, στα καφενεία, στα πανηγύρια, στις λαϊκές αγορές κλπ.
Επέλεξα με λίγα λόγια να είμαι ο εαυτός μου, ως άνθρωπος της καθημερινότητας και της φυσικής επαφής με τους συμπολίτες μου, αυτόν που γνωρίζουν όλα τα χρόνια που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Επέλεξα επίσης σε όλη την προεκλογική περίοδο-παρότι προκλήθηκα κάποιες λίγες φορές-να κρατήσω ήπιους τόνους απέχοντας από διχαστικές και τοξικές διαδικασίες που μόνο "απόνερα" μπορούν να έχουν την επόμενη μέρα.
Στενάχωρες διαδικασίες, οι οποίες όμως επικύρωσαν την πεποίθηση μου ότι βρίσκομαι στη σωστή όχθη...

Ζητώ σήμερα τη στήριξη σας, χωρίς να δεσμευτώ με ευχολόγια και εύκολες υποσχέσεις. Άλλωστε ως Μηχανικός είμαι υπέρ των πράξεων και των έργων και όχι της θεωρίας.
Μπορώ όμως να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσω να προτάσσω τον τόπο μου έναντι προσωπικών φιλοδοξιών και κομματικών προελεύσεων, τηρώντας απαρέγκλιτα και διαχρονικά τις αρχές μου.

Σας προσκαλώ να διανύσουμε ΜΑΖΙ αυτή την όμορφη διαδρομή δημιουργίας και ανάπτυξης του τόπου μας! Το αξίζει!

#Συμμαχία_για_την_Ανάπτυξη
#Γιώργος_Αμανατίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια