Προσωπικη της ανάγκη η ενασχόληση με τα κοινά.Το κρυφό χαρτί...Η Ελένη Τσιάμη δυναμικά στον συνδυασμό με Μαλούτα

Συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία. Είμαι παντρεμένη με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΦΙΛΗ και μητέρα δύο παιδιών.             Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, από μια προσωπική ανάγκη, να συμβάλω με τόλμη, επιμονή, εργατικότητα και υπευθυνότητα, με σύγχρονο λόγο, με τεκμηριωμένες θέσεις και πρωτοποριακές προτάσεις, για έναν ΔΗΜΟ, που ανήκει σε όλους, σε κάθε πολίτη για να βελτιώσει την αισθητική της πόλης μας, αλλά πολύ περισσότερο και των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ από τα οποία και προέρχομαι.                
                                                                               
ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ, μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις (Απολιγνιτοποίηση, Ανεργία, φυγή νέων......) μπορούν και πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, κοντά στον άνθρωπο, χωρίς προκαταλήψεις, αγάπη για την ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΣ, με στόχο την επίλυση και προώθηση των προβλημάτων τους.

ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ                                                                                                                    
Η Εκλογή μου είναι μια πρόκληση.            Η Προσφορά μου, δέσμευση απέναντι σας.                                                         ΖΗΤΩ: Αξιολόγηση ~ Κριτική ~Εμπιστοσύνη!

ΖΗΤΩ: την υποστήριξη και την ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, πάμε όλοι μαζί για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους και κυρίως για την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, για τα παιδιά μας!                                                           ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, για την Αγάπη και το πάθος μας για την ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΣ!!!!               
 ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΣΙΑΜΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΛΗ)!!!
          
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ #ΕΝΟΤΗΤΑ#

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΛΟΥΤΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια