«Εορδαϊκή Συμμαχία» - Ιωακειμίδης Ν. Σπύρος: Δήλωση στήριξης για την ογκολογική μονάδα Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

 
Θα θέλαμε να στηρίξουμε το δίκαιο αίτημα και κατά τα άλλα πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία της Ογκολογικής Μονάδας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ούτως ώστε να μην διαταραχθεί η ήδη «προβληματική» λειτουργία της μονάδας.

Επειδή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο επιτελείται ένα τεράστιο και ανθρώπινο έργο που αξίζει την στήριξη όλης της κοινωνίας μας.

Οι καρκινοπαθείς της Δυτικής Μακεδονίας δεν θα πρέπει να πληρώνουν και το τίμημα της ταλαιπωρίας, περισσότερο από αυτό που υφίστανται λόγω της ασθένειας.

Να θυμηθούμε τις γαλάζιες φιέστες, με του χαμογελαστούς πολιτευτές της Ν. Δ. που έστηνε ο κ. Παπασωτηρίου όλη αυτή την περίοδο, ενώ το Νοσοκομείο πονούσε στο σύνολο του.

Να θυμηθούμε τους συμπολίτες μας, τους υγειονομικούς που απέλυσαν εν μια νυκτί και τους έριξαν στο δρόμο, ενώ λίγο πριν ήταν ήρωες.

Η παρακμή, η παραπλάνηση, η εγκατάλειψη, η υποβάθμιση και ο καριερισμός ανθρώπων που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις είναι αυτά που κυριαρχούν.

Ελπίζουμε ότι θα δοθεί η λύση στο πρόβλημα το οποίο αποσυντονίζει την εύρυθμη λειτουργία της Ογκολογικής Μονάδας.

Ως πολίτες του Δήμου Εορδαίας ευχαριστούμε την κυρία Καλλιόπη Βέττα για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των Συλλόγων Καρκινοπαθών της Δυτικής Μακεδονίας (και όχι μόνο).

«Εορδαϊκή Συμμαχία» Ιωακειμίδης Ν. Σπύρος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια