Γιώργος Βασιλειάδης: Έκατσε, άκουσε και σημείωσε τα προβλήματα που ταλανίζουν τον εκάστοτε κλάδο.



Το ταξίδι του προεκλογικού αγώνα για τη γνωστοποίηση και υποστήριξη της υποψηφιότητας μου στο πλευρό του κυρίου Γιώργος Αμανατίδης - Giorgos Amanatidis φτάνει στο τέλος του. Μια δύσκολη προεκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται κρατώντας μόνο τα θετικά αυτής της διαδρομής παρά τη τοξικότητα και τις απειλές. Νέες γνωριμίες με συμπολίτες μου που δείχνουν πίστη στην προσωπικότητα και αναγνώριση του έργου μου.
Εξ αρχής στάθηκε απέναντι στις κομματικές παρεμβάσεις στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εστίασα με προτάσεις σε τομείς όπως η αντιπυρική και αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Μακεδονίας με την αναβάθμιση του ρόλου της Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο Περιφέρειας.
Βρέθηκα δίπλα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους τους εργαζόμενους στην βιομηχανία, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους συνταξιούχους και τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους στο σύνολο της Π.Ε. Κοζάνης. Έκατσα, άκουσα και σημείωσα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον εκάστοτε κλάδο. Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των συμπολιτών μου και βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να διεκδικήσω την στήριξη όλων σας, με στόχο να σας εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με Περιφερειάρχη τον κύριο Γιώργο Αμανατίδη.
Με εκτίμηση
Βασιλειάδης Γεώργιος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια