«Μίλησε» και η Θεσσαλο-ΝΙΚΗ! – Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του συνδυασμού “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” στη συμπρωτεύουσα (Φωτογραφίες)

 
Με μπροστάρη την νεολαία μας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού ΝΙΚΗΣ «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», σε αίθουσα του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τριγώνη, το παρών έδωσαν δεκάδες Γρεβενιώτες της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι ευχήθηκαν από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλο τον συνδυασμό.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η συνάντηση του κ. Τριγώνη με συμπατριώτες της Αλεξάνδρειας, συζητώντας μαζί τους όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου μας.

«Με σχέδιο, όραμα, πρόγραμμα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πολύ δουλειά, θα κάνουμε τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ και θα τα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ», υπογράμμισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, ευχαριστώντας από τα βάθη της ψυχής του, όλους τους ετεροδημότες μας, που έδωσαν τη συγκινητική και δυναμική τους παρουσία στις εκδηλώσεις της παράταξης ΝΙΚΗΣ όλων των Γρεβενών, οι οποίες έγιναν σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια