Ευχαριστήριο του Γιάννη Γρηγοριάδη

Οφειλω μια μεγάλη υπόκλιση σε όλους τους φίλους από το καφενείο του Πενταλόφου μέχρι τους Πύργους Εορδαίας , από το Καταφύγι μέχρι και την Ελάτη. 
Στους ανθρώπους που με καλοδέχτηκαν στο κατώφλι τους και με έβαλαν στα σπίτια τους. 
Ένα μήνα και πλέον προσπάθησα και βρέθηκα , συνομίλησα και ανταλλάξαμε απόψεις με πολίτες από το πιο απόμακρο χωριό , μέχρι νέους σε ιντερνετ καφέ των πόλεων. 
Νιώθω γεμάτος ! 
Αφουγκράστηκα τους προβληματισμούς και τα θέλω των ανθρώπων του τόπου μας. Έγινα συμμέτοχος αυτού του δύσκολου αλλά παράλληλα έντιμου αγώνα του συνδυασμού Ελπίδα . 
Γνώρισα άξιους συνοδοιπόρους που πιστέψαμε στην ίδια ΙΔΕΑ και παραμένουμε Ρομαντικοί και Σταθεροί στις θέσεις και τις αντιλήψεις μας. Νέος θα πεί να αλλάζεις τον κόσμο, μου το λέει συχνά ένας εγκάρδιος φίλος μου (Στέλιος) , το προσπάθησα και θα συνεχίσω να το προσπαθώ μέχρι τέλους. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου , για την υπομονή και την ηρεμία που μου πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα. 
Τέλος στο πολιτικό σκέλος ,με 2.274 σταυρούς καταλαμβάνω την 4η θέση (μη εκλόγιμη). 
Ο αγώνας θα συνεχιστεί , καθώς το 50% ΑΠΟΧΗ με κάνει να αισθάνομαι χρέος απέναντι στην συνείδησή μου και στους πολίτες να παρακινήσω όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας να συμμετέχουν και να ξανά εμπιστευτούν τους μετέχοντες στα κοινά του τόπου μας. 
Αναλυτικότερα από κοντά . Ο Αγώνας είναι διαρκής....!!!

Γρηγοριάδης Χ. Ιωάννης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
στην Π.Ε. Κοζάνης συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια