Συγχαρητήρια στους εκλεχθέντες. Έχουμε κοινό σκοπό το καλό του τόπου. (Της Βάιας Λαμπροπούλου)

 



Η γιορτή της δημοκρατίας έδωσε τη νίκη σε όποιους επέλεξαν οι πολίτες να πάρουν τα ηνία των Δήμων, κοινοτήτων και περιφερειών. Κάποιοι από την πρώτη Κυριακή . Προσωπικά θεωρώ πως η συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις είναι από μόνη της σπουδαία και σημαντική για την πορεία μας ως άνθρωποι και ως κοινωνίες.

Θέλω να συγχαρώ για τον Δήμο Σερβίων την παράταξη του Χρήστου Ελευθερίου και τη Γέφυρα στο μέλλον για την επιτυχία τους . Εύχομαι να πορευτούν με δύναμη για μια κοινωνία δικαιοσύνης. Θα ήθελα να εκφράσω την αγάπη μου στη Ρίτσα Σπυρίδου και τη Στάση Σερβίων με την οποία συμπορεύτηκα με όραμα το γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο .

Μια γυναίκα με δύναμη και αξίες ,με καθαρό αγώνα και αγάπη για τον άνθρωπο είναι κερδισμένη στη ζωή . Είναι παράδειγμα προς μίμηση στη γνησιότητα και την σκληρή δουλειά. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί της .

Στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πλατανορρευματος συγχαίρω τους πρώτους και τους γνωστοποιώ και δημόσια πως θα σταθώ δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν . Η επιλογή μου να θέσω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο του Πλατανορρευματος όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα υπήρξε συνειδητή και με καθαρή καρδιά. 

Είχα πολλές επιλογές να θέσω υποψηφιότητα και οι περισσότερες νικηφόρες στον Δήμο της Κοζάνης και στην περιφέρεια. Ήταν προσωπική νίκη να επιλέξω ένα χωριό που γνώριζα καλά τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει εκλεγμένους να θέσω τον εαυτό μου προς εκλογή. Γνώριζα πως δεν θα με εξέλεγαν με ευκολία .

Δεν είχα ούτε τη δική μου ψήφο,καθώς ψηφίζω στον Δήμο Κοζάνης.Το αίμα νερό δεν γίνεται και ένα κομμάτι μου θα βρίσκεται πάντα εκεί να απολαμβάνω τις χαρές του χωριού και τις δυσκολίες της κοινωνικής κριτικής και των θεωρητικών στεγανών που η αλήθεια είναι πως πλήρωσα ακριβά τα προηγούμενα χρόνια.

Νιώθω περήφανη που έδωσα έναν καθαρό αγώνα και άφησα δυνατό το αποτύπωμά μου για την εξέλιξη που μπορεί να φέρει στους ανθρώπους η παιδεία ,η μόρφωση και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο.

Πρεσβεύω με τη στάση ζωής μου τις οικουμενικής αξίες των δικαιωμάτων του κάθε ανθρώπου να ζει και να αγωνίζεται χωρίς να κάνει κακό στον συνάνθρωπό του. Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και την βούληση των πράξεών του καθενός ακόμη και αν αντιτίθενται στις προσωπικές μου απόψεις,αρκεί να μην επιτρέπουμε το άδικο και το κακό. Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου .

Ευχαριστώ και όλους όσους ήθελαν να με ψηφίσουν και άλλοι λόγοι δεν τους επέτρεψαν. Ευχαριστώ και όσους δεν με ψήφισαν γιατί μου ενεργοποίησαν πιο βαθειά τη σκέψη της αυτογνωσίας . Υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από όποιο πόστο βρίσκομαι για την ενεργοποίηση του τόπου και την ευημερία των κατοίκων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια