Στο Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Κοζάνης, και στο Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε ο συνδυασμός της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

 Το Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Κοζάνης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις» όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους εργαζόμενους και να συνομιλήσει μαζί τους. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης όπου μίλησε με τους υπεύθυνους των ομάδων που αθλούνται στον χώρο. 


Μεταξύ άλλων τονίστηκε ο ρόλος που μπορεί να επιτελέσει στην εξωστρέφεια του Δήμου το συγκεκριμένο συγκρότημα καθώς έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και η ανάγκη για συνεχή συντήρηση του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Κουζιάκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτ. Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Χάρης Κουζιάκης αναφέρθηκε στη σημασία της ΔΕΗ διαχρονικά για την ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Κοζάνης, στην προσφορά της στην οικονομική ανάπτυξη και ευρωστία του τόπου, αλλά και στη ραγδαία αλλαγή του οικονομικού μοντέλου. Ενώ τόνισε την ανάγκη προσέλκυσης υγιών επιχειρήσεων οι οποίες θα προσφέρουν σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια