Πρόσκληση συμμετοχής σε Διήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο σχολικό σκάκι

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής-Δυτικής Μακεδονίας και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για τη διδασκαλία του σκακιού στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 04 Νοεμβρίου και την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2023 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι/οποίες κατά το τρέχον διδακτικό έτος, υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων/συμμετεχουσών (μέγιστο 60 άτομα), θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή, έως την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:00, στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

https://forms.gle/LWxojNvjdwVMHfas8


Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από την Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και πιστοποίηση επιμόρφωσης στο Σχολικό Σκάκι από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια