«Καλλιόπη Βέττα: Καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους που μπορούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη, κι όχι τους πρόθυμους χειροκροτητές της κυβέρνησης»

 


Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, δήλωσε:


«Οι εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη εκπροσώπων στους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ Βαθμού, διεξάγονται κεντρικά σε ένα καθεστώς σιγής καθώς τα Μ.Μ.Ε. εθνικής εμβέλειας αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο για την διεξαγωγή συζητήσεων και συνεντεύξεων, την παράθεση και την σύγκριση προγραμμάτων μεταξύ των συνδυασμών, την ώρα που είναι πασίδηλο ότι η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί ένα κρισιμότατο κόμβο αποφάσεων  που επηρεάζει δραστικά τις ζωές όλων μας.

Οι πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία αποδεικνύουν με τραγικό τρόπο του λόγου το αληθές.

Παράλληλα, η επικοινωνιακή στόχευση της κυβέρνησης για «μπλε» χάρτη δείχνει πως αντιλαμβάνεται η ίδια την εκπροσώπηση των πολιτών, ενώ το πρόσφατο ψηφισθέν νομοσχέδιο του ΥΠ.ΕΣ., λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, συνιστά έναν ακόμη κρίκο στην περιστολή των κοινωνικών υπηρεσιών και των προνοιακών δομών.

Σε αυτή την κατεύθυνση ωστόσο, παραμένει ελπιδοφόρο ότι χιλιάδες συμπολίτες μας συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια, προσδοκώντας την βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσες και όσους συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των δημοκρατικών συνδυασμών με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς. Χωρίς τους πολίτες, δεν μπορεί να υπάρξει αλληλέγγυα και κοινωνική πολιτική, σε κανένα πεδίο της ζωής μας.

Παράλληλα, όμως, καλώ όλους τους ψηφοφόρους να στηρίξουν, τόσο γενικά, όσο και ειδικότερα στην Π.Ε. Κοζάνης, τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους στους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού, που αποδεδειγμένα υπερασπίζονται τις τοπικές κοινωνίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσωπικές ατζέντες.

Ειδικότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τους καλώ να στηρίξουν τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ με επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου, όπου έχει την γνώση, την εμπειρία και το σχέδιο να βελτιώσει την ζωή των κατοίκων της παντοιοτρόπως δοκιμασμένης μας περιοχής.

Γιατί την Κυριακή ψηφίζουμε για την καθημερινότητά μας, ψηφίζουμε για την ζωή μας κι όχι για τους προσχηματικά διαφωνούντες ή τους πρόθυμους συνεργάτες και τους δεδομένους χειροκροτητές της κυβέρνησης, όπως δυστυχώς είδαμε και χθες στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κοζάνη για να στηρίξει τον ευνοούμενό του υποψήφιο.

 Την Κυριακή συμμετέχουμε στις εκλογές, ψηφίζουμε τους ικανούς, τους έντιμους και τους οραματιστές, για μια νέα αρχή στην τοπική αυτοδιοίκηση, μια νέα αρχή στη ζωή μας.»

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια