Η Αθανασία Σταμκοπούλου, δεσμεύεται να αγωνιστεί με υπευθυνότητα, ενότητα και συνεργασία

Η Αθανασία Σταμκοπούλου εκλέχτηκε σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Τριγωνικού. Το ευχαριστήριο που "ανέβασε" στο προφίλ της. 

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και με εκλέξατε σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Τριγωνικού. Δεσμεύομαι να εργαστώ με υπευθυνότητα, ενότητα και συνεργασία για το κοινό όφελος.
Να ευχαριστήσω επίσης από καρδιάς την επικεφαλής της παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» Λαζαρίτσα Σπυρίδου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του συνδυασμού. Της εύχομαι συγχαρητήρια για τον άξιο αγώνα της και καλή δύναμη στο έργο ευθύνης που της έδωσαν οι συνδημότες μας. 
Θερμά ευχαριστώ ακόμα τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο και συλλογικό αγώνα, τους φίλους και τους συγγενείς για την βοήθεια και την στήριξή τους, καθώς και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου.
Τέλος, θέλω να εκφράσω τα Συγχαρητήριά μου στη νέα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου για την επανεκλογή του.
Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία με γόνιμη συνεργασία για την προκοπή του τόπου μας! 
Σας ευχαριστώ όλους!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια