Λάζαρος Μαλούτας: «Προχωράμε μαζί για τη νίκη την Κυριακή!»Στο εύρος του μετασχηματισμού αλλά και τις αλλαγές που προκαλούνται από την προώθηση ψηφιακών εφαρμογών, αναφέρθηκε ο Λάζαρος Μαλούτας στο πλαίσιο των συναντήσεών του με υπαλλήλους σε υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» αναφέρθηκε στις προσαρμογές στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις, οι οποίες απαιτούν ολιστική προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των αρμοδιοτήτων, της διοικητικής και δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου, με στόχο τη διαφάνεια, τη συμμετοχικότητα, την αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση του δημότη, και την αύξηση της αποδοτικότητας του Δήμου.

Επίσης, ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και τη συγκρότηση επικοινωνιακής στρατηγικής για το “brand Kozani”, με στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος, καθώς και της και δικτύωσής του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην τελευταία ημέρα της προεκλογικής του περιοδείας, ο Λάζαρος Μαλούτας απηύθυνε μήνυμα προς όλους τους δημότες υπογραμμίζοντας πως «Διεκδικούμε την ψήφο όλων των συμπολιτών μας, για να πετύχουμε όλοι μαζί τη μεγάλη νίκη της «Ενότητας». Προχωράμε μαζί για τη νίκη την Κυριακή!»

Σημειώνεται, ότι το πρόγραμμα της Πέμπτης 5 Οκτώβρη περιελάμβανε συνάντηση με τους εκπροσώπους των φανών σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, όπου συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και η δημιουργία συνολικής πολιτιστικής στρατηγικής για την Κοζάνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια