Έκαναν λαδιά... Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για διακίνηση αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδου

 
Συνελήφθησαν στις 14-10, το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, δύο (2) άτομα, ηλικίας 20 και 21 ετών για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.


Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους ανωτέρω και σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση -23- πλαστικά δοχεία των -5- λίτρων έκαστη, οι οποίες περιείχαν συνολικά -115- λίτρα λαδιού, αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, το οποία και κατασχέθηκαν, ενώ δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.


Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς του παράνομου ελαιόλαδου και το χρηματικό ποσό των -390- ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια