ΕΛΚΕΔΙΜ: «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα» για 30.000 ανέργους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000 ευρώ




 Με αφορμή την εκδήλωση ενδιαφέροντος για επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων σας ενημερώνουμε πως έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα» για 30.000 ανέργους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000 ευρώ.

Η ηλεκτρονική αίτηση θα παραμείνει ανοικτή έως τη συμπλήρωση των διαθέσιμων 30.000 θέσεων. Τα απαιτούμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε! 1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνδεόμενοι με τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/eggraphe-sto-metroo-opheloumenon-gia-ten-katartise-meso-ton-kedibim-ton-aei-kai-ton-adeiodotemenon-kdbm 2. Κατά την διαδικασία της υποβολής της αίτησης θα χρειαστεί να δηλώσετε ΙΒΑΝ ενεργού λογαριασμού τραπέζης στον οποίο είστε κύριος/κύρια δικαιούχος καθώς και η επισύναψη των δικαιολογητικών (Δελτίο Ταυτότητας, Απολυτήριο τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης / Πτυχίο κλπ) σε ευδιάκριτη μορφή. *Το αρχείο πρέπει να είναι τύπου pdf και μικρότερο από 5MB 3. 
Τέλος θα χρειαστεί να εκδώσετε και να επισυνάψετε Υπεύθυνη Δήλωση από το GOV προς Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) με το κάτωθι κείμενο: *Κείμενο Υπεύθυνης Δήλωσης α. Δεν παρακολουθώ ή/ και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Next GenerationEU, της δράσης 16913 «SUB 2:Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations). β. Δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης. 4. Αποθηκεύστε και προωθήστε μας στο παρόν εμαιλ το αποδεικτικό υποβολής της Αίτησης σας με τον τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ) Τέλος σας θυμίζουμε πως: *Η σειρά υποβολής είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί μοναδικό κριτήριο επιλογής *Οι αιτήσεις παραμένουν ανοιχτές έως τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων Αν δυσκολευτείτε καλέστε μας στο 2461027001 Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία! *Σε περίπτωση που ήδη έχετε συμμετάσχει ως άνεργος ή ως εργαζόμενος στο πρόγραμμα ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ, δεν σας επιτρέπει το σύστημα την εκ νέου συμμετοχή! Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια