Συνεχίζει την προετοιμασία η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ με φιλικά παιχνίδια

 
Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ με δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Την Παρασκευή 13/10 αντιμετώπισε την ομάδα του Κρόκου, με το τελικό σκορ 1-1.

Ενώ σήμερα Παρασκευή 20/10 αγωνίστηκε στο Βαθύλακκο με την τοπική ομάδα, της οποίας επικράτησε με σκορ 2-4.

Tα τελικά σκορ έχουν μικρή σημασία, καθώς άλλα πράγματα ήταν αυτά που ήθελαν να δουν οι δύο τεχνικοί Ιωάννης Παρασκευάς και Γεώργιος Τσέπουρας.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τις ομάδες του Κρόκου και του Iωνικού Βαθυλάκκου για τη φιλοξενία στους φιλικούς αγώνες προπονητικού χαρακτήρα και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στα φετινά πρωταθλήματα.


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί έχοντας λάβει τα αντίστοιχα μηνύματα από τις τοπικές κοινωνίες του νομού και της Περιφέρειας μας, πήραμε την απόφαση μέσω των αγώνων της ομάδας των Νέων Κ-19, η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ να επισκεφθεί στη διάρκεια της περιόδου όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, συναισθανόμενη την τιμή που της γίνεται. Για τον λόγο αυτό και απευθύνει σχετικά αιτήματα προς όλες τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας, απολαμβάνοντας με ικανοποίηση και με τις ανάλογες από μέρους μας δεσμεύσεις, την αποδοχή όλων των ανωτέρω.


Διαβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά ότι όραμά μας είναι η δημιουργία μιας ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ που θα αντιπροσωπεύει επί της ουσίας τον τόπο μας και την περιοχή μας και θα επιστρέψει πολλαπλάσια την υποστήριξη που της παρέχεται από αρχές, πολίτες, ομάδες και αθλητές.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσους ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους και όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη λειτουργία της ομάδας υποδομής Κ-19 επικοινωνήστε: Στέφανος Γκουρτσούλης Kιν. 6946795541

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια