Like....στη Λίτσα- Υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη

 


  Η γνωστή παρουσιάστρια Λίτσα Παλαμά υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη 

Ονομάζομαι Λίτσα Παλαμά κατάγομαι από την Άνω Κώμη Κοζάνης γονείς μου είναι ο Ζήσης και Μαρία Παλαμά, μένω τα τελευταία 12 χρόνια στην πόλη της Κοζάνης.

Είμαι απόφοιτος του 3ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης κα πτυχιούχος ΑΠΘ, του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Επίσης κατέχω πτυχίο αγγλικής γλώσσας και βασικές γνώσεις τριών ακόμη ξένων γλωσσών.

Έχω άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ με πιστοποίηση σε Windows, Word , Excel , Access , Powerpoint, Internet Explorer και Outlook Express.

Γνώσεις μοντάζ , επεξεργασίας εικόνας και ήχου (studio 10 & 12 Edius και Wave lav ) και επικοινωνιακής πολιτικής.

Είμαι κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου και πιστοποιησης παρακολούθησης σεμιναρίων ψυχικής υγείας ("Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, CBT" - "ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ"-"ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ") . Πιστοποίησης γνώσεων πρώτων βοηθειών από Ερυθρό Σταυρό Ελλάδος και πιστοποίησης παρακολούθησης μαθημάτων λάτιν, μοντέρνων και παραδοσιακών χορών.
https://www.youtube.com/watch?v=PdWgZAHGe5g

Από το 2003 εργάζομαι ως υπεύθυνη εμπορικού τμήματος , marketing – δημοσίων σχέσεων σε τηλεοπτικούς περιφερειακούς σταθμούς , WEST CHANNEL εως το 2012 και flash tv εως και σήμερα.

Αποτέλεσα υπεύθυνη, δημιουργίας διαφημιστικών σποτς , κειμενογράφησης, ροής προγράμματος, όπως και των οικονομικών θεμάτων που αφορούν το κάθε project, τόσο για την περιφερεική αγορά όσο και για τα πανελλαδικά διαφημιστικά προγράμματα - σε συνεργασία με μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες και media shops ενώ τα τελευταία χρόνια και λογιστικών αρμοδιοτήτων.

Από το 2004 μέχρι και σήμερα έχω στο ενεργιτικό μου την παρουσίαση- επιμέλεια και αρχισυνταξία τουριστικών εκπομπών « Ο παράδεισος δεν είναι μακριά» και «Αποδράσεις» ,αναδεικνύοντας τουριστικές επιχειρησεις και επιχειρήσεις εστίασης της περιφέρειας μας.

Κατά την τηλεοπτική μου δραστηριότητα οργάνωσα, επιμελήθηκα και παρουσίασα τον πρώτο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε ποτέ από Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό , «ΑΓΓΙΓΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ».

Όπως και παρουσίασα – επιμελήθηκα , σκηνοθέτησα και είχα την αρχισυνταξία των ακόλουθων τηλεοπτικών παραγωγών:


νεανική ψυχαγωγική – χιουμοριστική εκπομπή « Του κόσμου τα παράξενα


καθημερινή 2ωρη infotainment εκπομπή "2 & μισή".


τηλεοπτικού ψυχαγωγικού magazino " LIKE"


Με την συμβολή πολλών άξιων συνεργατών απο την Δυτικής Μακεδονίας και από όλη την Ελλάδα , αναδεικνύοντας θέματα της περιφέρειας μας και προσφέροντας μια νότα ψυχαγωγίας.

Αποτέλεσα υπεύθυνη και ραδιοφωνικός παραγωγός των δύο ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου (west radio & alpha sport radio) , Ενώ στην πορεία ανέπτυξα συνεργασία και με άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής.

Έχω διαθέσει τη φωνή μου για την παραγωγή ντοκιμαντέρ «Ορεινή Σύμπραξη – αγροτική επιχειρηματικότητα στην Πίνδο» που δημιουργήθηκε με την αιγίδα του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, της γενικής γραμματείας κοινοτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων, της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης προγραμμάτων και προγραμμάτων Equal με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εχω αναλάβει την συνδιοργάνωση και παρουσίαση Fashion shows και events στην ευρύτερη περιοχή (Κοζάνη – Πτολεμαίδα – Κατερίνη, Bέροια ) , με γνωστούς καλλιτεχνικούς μάνατζερ της Βορείου Ελλάδος ,δήμων και ιδιωτικών προτωβουλιών με επώνυμα βραβευμένα μοντέλα και μεγάλα καλλιτεχνικά πρόσωπα.

Στα πλαίσια της ενασχόλησης μου με τα τηλεοπτικά projects υπήρξα αρχισυντάκτρια και κειμενογράφος, υπεύθυνη για την σκηνοθεσία και καλεσμένων του νεανικού live μουσικοχορευτικού show , με τίτλο, « SHOW TIME », της εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας «ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ», και West Time.

Αποσπάσματα των εκπομπών μου αναμεταδιδόταν καθημερινά μέσα από εκπομπές πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών STAR CHANNEL , ALPHA TV , ANT1, MEGA, SKAI και Αlpha Κύπρου .

Στο ενεργητικό μου έχω επίσης:

παρουσίασης εκπομπών με προτάσεις μόδας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και προτάσεις διασκέδασης

διάθεση φωνής και κειμενογράφηση για την παραγωγή διαφημιστικών spots και trailers σε τηλεόραση και ραδιόφωνο

αρχισυνταξία, σκηνοθεσία και επιμέλεια εκπομπών και live μουσικοχορευτικών shows

πλούσιο πολιτιστικό, εμπορικό, κοινωνικό ρεπορτάζ και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ με πολλές συνεντεύξεις διασήμων τραγουδιστών – ηθοποιών ( εγχώριας και μη showbiz)

ενασχόληση με προωθηση και παρουσίαση φιλανθρωπικών δράσεων , shows αλλά και συνεργασίες με ενώσεις και σωματεία ΜΚΟ για παιδιά και κακοποιημένες γυναίκες

Ενεργή δράση στα social media

Στα 22 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας είχα την τιμή να βρεθώ σε πολλά αφιερωματα του έντυπου τοπικού, περιφερειακού αλλά και πανελλαδικού τύπου, όπως και σε πολλές τηλεοπτικές πανελλαδικής και κυπριακής εμβέλειας εκπομπές ως καλεσμένη με αφορμή την επαγγελματική μου δράση και σκοπό την αναδειξη της τηλεοπτικής μου φύσης και της περιοχής μας .

Με αισθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του περιφερειάρχη κυρίου Γιωργου Κασαπίδη επικεφαλή του συνδυασμο ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,με στόχο να προσφέρω τα μέγιστα στην ανάδειξη των τομεων του πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού, παραδοσιακών και επικοινωνίας σε μια περιφέρεια με πολιτιστικό πλούτο, μαγευτική φύση, άρτιες τουριστικές και αθλητικές υποδομές, πλούσια σε παραγωγή τοπικών προιόντων, μια περιφέρεια με ΑΞΙΑ...την οποία αγαπώ , ζω και εργάζομαι και χρόνια τώρα με κάθε τρόπο προσπαθώ να αναδεικνύω!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια