Ο Μορφωτικός Όμιλος Πλατανορρεύματος σας προσκαλεί όλους σε μια ονειρική Disco Βραδιά - αυστηρά για μερακλήδες του είδους

 


Στις δράσεις του Σεπτεμβρίου και καθώς συμπίπτει με την εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου, όπου πανηγυρίζει ο περικαλής ενοριακός ναός της Παναγίας που στέκεται στην άκρη του χωριού το δραστήριο Δ.Σ. του Μορφωτικού ομίλου Πλατανορρεύματος διοργανώνει εκδηλώσεις όπου μαζί με την παράδοση και την παρουσία του παραδοσιακού χορευτικού τμήματος στον προαύλιο χώρο, μετά τον εσπερινό του εορτάζοντος ναού στις 7 Σεπτεμβρίου 2023, θα ακολουθήσει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου Disco Βραδιά.

Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νέοι είμαστε όλοι καλεσμένοι στην PUB ΜΕΜΦΙΣ στο Πλατανόρρευμα όπου θα ακουστούν μουσικές αυστηρώς από δίσκους βινιλίου. Μια εποχή όπου ο χορός ήταν καθημερινή υπόθεση και οι νέοι αγαπούσαν τη ζωή μέσα στις Disco με χορό και φλερτ. Η ώρα έναρξης είναι 21:30 και η ώρα λήξης σίγουρα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Μορφωτικού Ομίλου Πλατανορρεύματος που λειτουργεί καινοτόμα και δημιουργικά και έχει ως αποτέλεσμα μια αρμονική σύμπραξη της παράδοσης και του σύγχρονου τρόπου σκέψης για να μπορούμε να δούμε όλοι μας τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:30 έχουμε ραντεβού στην PUB ΜΕΜΦΙΣ στο Πλατανόρρευμα Σερβίων, μην λείψει κανείς.


Βάια Λαμπροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια