Ματίνα Αμανατίδου: “Ο κ. Κασαπίδης μίλησε με σαφήνεια, στοιχεία, αριθμούς και αποδείξεις για τα έργα και τις πρωτοβουλίες που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας του”

 
Ματίνα Αμανατίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με Γιώργο Κασαπίδη
Όσοι ενδιαφερόμαστε να ανακτήσει η Δυτ. Μακεδονία ξανά τη δύναμη και την ταυτότητά της ως «το ενεργειακό κέντρο» της Ελλάδας, είτε πρόκειται για αιρετούς είτε για απλούς πολίτες, παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειαρχών.

Τα συμπεράσματα; ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι ο μόνος υποψήφιος Περιφερειάρχης με αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα να οδηγήσει τη Δυτ. Μακεδονία σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ. Κασαπίδης μίλησε με σαφήνεια, στοιχεία, αριθμούς και αποδείξεις για τα έργα και τις πρωτοβουλίες που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας του, αποδεικνύοντας όχι μόνο την αποτελεσματικότητά του σε δύσκολα ζητήματα και υπό δυσμενείς συνθήκες, αλλά και το ότι είναι ένας τεχνοκράτης με όραμα και σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Αντίθετα, οι αντίπαλοι συνυποψήφιοί του όχι μόνο δεν είχαν να παρουσιάσουν κάποιο έργο αλλά ούτε καν ένα ρεαλιστικό σχέδιο ή μία εφικτή πρόταση για την πρόοδο της Δυτ. Μακεδονίας. Κάποιοι εξ αυτών, δε, έχουν επιδοθεί σε προσωπικές επιθέσεις και λασπολογία, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους από τα ουσιαστικά ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή.

Ο κ. Κασαπίδης δεν θα τους ακολουθήσει σε αυτόν ολισθηρό δρόμο και θα παραμείνει σταθερός στην πορεία του, γιατί είναι άνθρωπος με αρχές και αξίες. Δεν υποκύπτει σε πιέσεις, δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, αγωνίζεται για το καλό της Δυτ. Μακεδονίας και είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί ότι η περιοχή θα προχωρήσει μπροστά.

Είναι ένας Περιφερειάρχης με αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα, που έχει τη δύναμη να συνεχίσει το έργο της ανάπτυξης και της προόδου.

#ξεκάθαρα_με_ΚασαπίδηΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια