«Καλλιόπη Βέττα: Οι εκλογές της Κυριακής θα χαράξουν τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, ενάντια στις χαμηλές προσδοκίες που καλλιεργεί για την κοινωνία η κυβέρνηση »

 

 


Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. την Κυριακή, δήλωσε:

 «Η χώρα μας βιώνει ένα καθεστώς γενικευμένης ανασφάλειας, πολύπλευρων κρίσεων και πρωτοφανών ζημιών, με ανθρώπινες απώλειες και περιβαλλοντικές καταστροφές. Η ευθύνη έχει έναν αποδέκτη: τον Πρωθυπουργό και τη κυβέρνηση του που εδώ και 4 χρόνια αδιαφορεί για την ουσία, την πρόληψη και την προστασία και επενδύει στην επικοινωνία και την κάλυψη από τα Μ.Μ.Ε..

 Οι εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αποτελούν μια ευκαιρία να χαράξουμε έναν άλλο δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί με τεκμηριωμένο, υπεύθυνο και ρεαλιστικό τρόπο να αντιταχθεί στην εποχή των χαμηλών προσδοκιών, της αποψίλωσης του δημόσιου συμφέροντος, των pass και των επιδομάτων, των φοροελαφρύνσεων και των απαλλαγών για τους λίγους, της ακρίβειας και της ασφυξίας για τους πολλούς.

 Παράλληλα, οι εκλογές σηματοδοτούν την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κόμμα, έπειτα από την καθοριστική και ιστορική περίοδο του Αλέξη Τσίπρα, ενός χαρισματικού πολιτικού που σφράγισε την εποχή μας αναλαμβάνοντας την εξουσία σε ένα υπονομευμένο περιβάλλον, προχωρώντας σε βαθιές μεταρρυθμίσεις και μεγάλα επιτεύγματα, με χαρακτηριστικότερο όλων την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την χρεοκοπία που την είχαν οδηγήσει οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ κατά την μεταπολίτευση.

Σε αυτή τη νέα συνθήκη, καλώ όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες, είτε είναι μέλη, ψηφοφόροι, φιλικά ή κριτικά ιστάμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και να ψηφίσουν τον/ην υποψήφιο/α της επιλογής τους. Να είναι βέβαιοι, ότι η ψήφος τους έχει δύναμη και μπορεί να καθορίσει το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Να είναι βέβαιοι επίσης ότι, κόντρα στις επιθυμίες κάποιων, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. την επόμενη ημέρα θα συνεχίσει ενωμένος, με ενθουσιασμό και σεβασμό στις ιστορικές αξίες του χώρου που εκπροσωπεί, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια επικοινωνιολόγων. Δεν είναι προϊόν, ούτε show, είναι η ζωή μας.


Και για την ζωή μας, μπορούμε και θέλουμε, να έχουμε λόγο.

 Την Κυριακή συμμετέχουμε στις εκλογές, για μια νέα αρχή για τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., για ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας»

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια