Το βιογραφικό του Σάκη Λότσιου (Ηλιαχτίδα)


 


 

Ονομάζομαι Αθανάσιος ( Σάκης ) Λότσιος του Αποστόλου


Γεννήθηκα στο Παλαιοχώρι Γρεβενών και από δέκα ετών ζω στην πόλη της Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Σκαμπαρδώνη Ελένη και πατέρας τριών παιδιών.

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας / Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πτυχιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών.

Εργάστηκα από τα μαθητικά μου και φοιτητικά μου χρόνια και σήμερα εργάζομαι ως Τομεάρχης στη Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού και Ελέγχου στη ΔΕΗ.

Έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση και σήμερα εκπροσωπώ τους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού της ΔΕΗ.

Συμμετέχω στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης <Αιμιλιανός >.

Από το 2008 είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-κηδεμόνων και φίλων παιδιών με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας <ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> και Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δ. Μακεδονίας, εκπροσωπώντας τους γονείς των παιδιών με αναπηρία.

Συμμετέχοντας ως γονιός και Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας στην πολύχρονη συλλογική δράση έχουμε καταφέρει να διεκδικήσουμε καλύτερες προοπτικές στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών μας συμμετέχοντας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής της πόλης μας. Μπροστά μας είναι η ολοκλήρωση και η λειτουργία των στεγών ημιαυτόνομης διαβίωσης και η απασχόληση των παιδιών μας.

Πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι με την πολύχρονη συλλογική δράση για την επίτευξη μίας καλύτερης και ανεχτικότερης κοινωνίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη είμαι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση < Κοζάνη-Τόπος να Ζεις> με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Κουζιάκη ελπίζοντας να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην ένταξη, στην κοινωνική αποδοχή και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ευάλωτων ατόμων του Δήμου μας για να γίνει ο Τόπος μας πρότυπο συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια