Η δική μας Βάια Λαμπροπούλου και τι σχέση έχει με το Πλατανόρρευμα Σερβίων

 
Η πολιτική είναι στάση ζωής για την Βάια και θεωρεί πως ο πολιτισμός ως καλλιέργεια του πνεύματος , ως στηλοβάτης των τεχνών και των γραμμάτων ,ως ιστορική γνώση είναι η βάση της πολιτικής συνέχειας και της οργάνωσης μια κοινωνίας αγάπης . Η παιδεία του πολιτισμού συνδέεται με ιδεολογίες, νοοτροπίες και στερεότυπα , αυτοσυνειδησία της κοινωνίας και την δομή των ανθρωπίνων σχέσεων μεταξύ τους. Η Βάια έχει στόχο μια κοινωνία με αγαστές ανθρώπινες σχέσεις και δεν σταματάει ποτέ α υποστηρίζει το καλό κ αγαθό με τον λόγο ,τις πράξεις και τη ζωή της.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑH Βάια Λαμπροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλατανόρρευμα Κοζάνης. Οι γονείς της Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και Όλγα Λαμπροπούλου είναι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί και υπηρέτησαν στο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείου του Πλατανορρεύματος αντίστοιχα, όπου ζούνε μόνιμα. Είναι μητέρα δύο παιδιών του Θανάση και της Δέσποινας.

Απόφοιτη της Παιδαγωγικής σχολής του ΑΠΘ στη Φλώρινα του τμήματος Νηπιαγωγών είναι διορισμένη από στο 2/θέσιο νηπιαγωγείο Δρεπάνου Κοζάνης. Ειδικευμένη στην ειδική αγωγή του ΠΑΜΑΚ έχει εργασθεί σε τμήματα ένταξης νηπίων.Ειδικεύτηκε και στη σχολική ψυχολογία. Έχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη “ Ψηφιακή Δημοσιογραφία” και στη “Δημιουργική Γραφή¨.Είναι απόφοιτος του ΔΙΕΚ στο τμήμα “Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ”.

Συνεργάζεται με ειδησεογραφικές τοπικές έντυπες εφημερίδες και πανελλήνια site. Συμμετέχει σε δράσεις αφήγησης , εκδηλώσεις κοινωνικού πολιτιστικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος ,σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές θεατρικές σκηνές. Συγγραφικές και ερευνητικές εργασίες της δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια και συνέδρια παιδαγωγικού περιεχομένου. Πραγματοποιεί παραστάσεις αφήγησης παραδοσιακών παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους.

Διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς από τη συγγραφική δραστηριότητά της :Το μυθιστόρημα «Οι δίδυμοι», το παραμύθι της με τίτλο «Νυχτοπυγολαμπίδες» , ο μουσικός στίχο με τίτλο «Τζάμπα μάγκες», το δοκίμιο “ Σεμινάριο Νοημοσύνης“ και το διήγημα με τίτλο η “ Γέννηση”.

Email: vaialampropoulou@yahoo.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461037603 & 6930876811

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια