Αναγγελία υποψηφιότητας του Κυριάκου Μ. Τσολακίδη στο Δήμο Σερβίων – σύντομο βιογραφικό

 
Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Σερβίων, ανακοινώνω δημόσια και επίσημα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Σερβίων με επικεφαλής υποψήφια Δήμαρχο την Κυρία Λαζαρίτσα Σπυρίδου και τον συνδυασμό «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ».

Μετά από μία θητεία στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2006 – 2010 επακολούθησε ενσυνείδητα και ηθελημένα χρονική περίοδος «ενεργούς ιδιώτευσης μου» και προσήλωσής μου στα εκπαιδευτικά μου καθήκοντα ως Καθηγητής Πληροφορικής και Διευθυντής στο ΕΠΑΛ Σερβίων, αλλά πάντοτε ανησυχίας και προβληματισμού για τα τοπικά δρώμενα και την προοπτική του τόπου που επιλέξαμε να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε.

Επέλεξα ύστερα από ώριμη σκέψη και βαθύ προβληματισμό να επανέλθω στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης:

Γιατί έκρινα ότι ο συνδυασμός «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» απαρτίζεται από έμπειρους και ικανούς ανθρώπους, καταξιωμένους επιστήμονες, επιτυχημένους επαγγελματίες και έντιμους ανθρώπους, διαφόρων ηλικιών και επαγγελματικών τάξεων που συνθέτουν πραγματικά ένα ψηφοδέλτιο αξιόμαχο, ανανεωτικό, πολυσυλλεκτικό και ικανό να συγκρουστεί και να επιλύσει τα προβλήματα του Δήμου Σερβίων, δίνοντας προοπτική ανάπτυξης με δικαιοσύνη και φωτεινή αχτίδα δημιουργίας.


Γιατί, βάζοντας τις οποιεσδήποτε προσωπικές μου επιφυλάξεις σε δεύτερη μοίρα, πιστεύω ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας δεν πρέπει να περιορίζεται απλά σε προσωπικές ανησυχίες, αγωνίες και προβληματισμούς, αλλά πρέπει να μετουσιώνεται έμπρακτα σε υπεύθυνη συμμετοχή, εξωστρέφεια και συνεχή δράση. Πολύ δε περισσότερο στις παρούσες συνθήκες που ο Δήμος Σερβίων εμφανίζει φθίνουσα και απαισιόδοξη προοπτική βάσει των δημογραφικών στατιστικών στοιχείων, των αρνητικών οικονομικών δεικτών, τη στασιμότητα των έργων και την οικονομική ανέχεια των κατοίκων του.

Πώς θα μπορούσα να μη διαθέσω τις δυνάμεις μου ως ενεργός πολίτης στην προσπάθεια υπέρβασης των παραπάνω προβλημάτων συμβάλλοντας και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους;

Σε αυτό το ταξίδι της εκλογικής αναμέτρησης εύχομαι και ελπίζω όλοι και όλες να δώσουμε έναν αγώνα αξιοπρεπή, έντιμο και ωραίο, με ευπρέπεια, με πολιτικό πολιτισμό, με δημοκρατικότητα και ο λαός του Δήμου Σερβίων με τις ιστορικές και μαρτυρικές παρακαταθήκες και το αδέκαστο κριτήριο κρίσης να φτάσει στην καλύτερη επιλογή που θα εγγυηθεί την αξιοπρέπεια, την ίση μεταχείριση όλων των πολιτών και την πρόοδο για τον τόπο μας.

Άλλωστε έχω αποδείξει ότι δουλεύοντας σκληρά και επίμονα μπορείς να πετύχεις.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς και διάθεση προσφοράς


Κυριάκος Μ. Τσολακίδη


Σύντομο Βιογραφικό

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης: Γεννήθηκε το 1969 στις Γούλες και κατοικεί μόνιμα στα Σέρβια. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) από το κρατικό Πανεπιστήμιο Tοr Vergata (Ρώμη - Ιταλίας)

Είναι Καθηγητής Πληροφορικής, διευθυντής του Γυμνασίου Σερβίων και πρώην διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Σερβίων.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ

Είναι μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)

Είναι παντρεμένος με την Βιβή Μπουμπουρέκα, Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων και έχουν δύο παιδιά 17 και 12 ετών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια